Depannage-direct België Compleet

Verzekerd voor pechhulp en vervangwagen in heel België.
Al vanaf € 74,95 per jaar!

Pechverhelping België Compleet:

Altijd zorgeloos met de auto vertrekken in de wetenschap dat jouw pechbijstand 24u/24 voor je klaarstaat? Dat kan en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt rekenen op een snelle pechverhelping, vanaf je voordeur tot aan je bestemming. En tegen een aantrekkelijke prijs. Hoe we dat doen? Door onze efficiënte manier van werken.

Waarom een complete pechverhelping bij Depannage-direct?

 • Pechbijstand in heel België

 • Vanaf je voordeur tot je bestemming

 • Onze werkwijze

 • Scherpe prijs

 • Een zorg minder

 • 24u/24 Bereikbaar

 • Berekening zonder kosten

 • Vervangwagen

 • Geen onnodige kosten

 • Aantrekkelijke voorwaarden

Pechbijstand in heel België

Ons netwerk van monteurs en depannagewagens is verspreid over heel het land (tot maximaal 10 kilometer voorbij de grens).

Sta je met autopech langs de kant van de weg in Vlaanderen, Brussel of Wallonië?

Onze pechverhelping is altijd nabij en onze professionals rukken meteen uit om jou zo snel mogelijk te helpen.

Vanaf je voordeur tot je bestemming

Ook als je in je eigen straat al in panne staat met je auto haasten onze monteurs en depannagewagens zich ter plaatse. Want met elk van onze pechverhelpingspakketten – België Basis, België Compleet en België + EU – ben je vanaf je voordeur tot op je bestemming verzekerd van pechbijstand. Ook als je auto ’s ochtends niet start – bijvoorbeeld wegens vorst of een platte batterij – kun je dus met een gerust hart onze diensten contacteren.

Onze werkwijze

Wij doen een beroep op het uitgebreide netwerk van hulpverleners en pechverhelpingsdiensten van Allianz Global Assistance, de wereldwijde marktleider in reisverzekeringen en reisbijstand. Dat stelt onze operatoren in staat om snel en efficiënt de deskundige hulp in te schakelen die voor jouw specifieke noodsituatie vereist is. Het enige wat jij moet doen, is ons bellen op het centrale telefoonnummer +32 2 773 62 61. Onze hulpverleners doen de rest.

Scherpe prijs

We sturen onze monteurs en depannagewagens pas uit wanneer jij ze nodig hebt, in plaats van ze te laten wachten tot je pech krijgt. Zo houden we onze prijzen erg voordelig en spelen we telkens kort en efficiënt op de bal.

Bekijk de premies

Een zorg minder

Depannage-direct verleent bijstand in tal van pechsituaties. Heb je motorproblemen of is de batterij van je wagen leeg? Onze monteurs komen het euvel verhelpen. Ben je betrokken bij een ongeval of is je wagen aan vandalisme ten prooi gevallen? Onze diensten schieten jou te hulp vanaf het moment dat jouw wagen geïmmobiliseerd is. Alweer een zorg minder.

24u/24 Bereikbaar

Onze diensten zijn verspreid over heel België en dus altijd snel ter plaatse. Ze zijn ook de klok rond bereikbaar. Wanneer je het centrale alarmnummer belt +32 2 773 62 61, kom je bij een van onze operatoren terecht. Hij of zij staat je te woord en doet meteen het nodige: jouw coördinaten noteren en een monteur en / of een depannagewagen ter plaatse sturen. We streven ernaar om jou – voor zover de situatie dat toelaat – binnen het uur opnieuw op weg te helpen.

Berekening zonder kosten

Ons systeem gebruikt de datum van de eerste inschrijving om de leeftijd van jouw voertuig te berekenen. We rekenen voor dit product geen poliskosten, wijzigingskosten of andere kosten aan. Een polis biedt dekking voor één voertuig; dat kan een auto of een motor zijn. Het voertuig moet een Belgisch kenteken hebben en het gewicht van de auto mag niet meer dan 3500 kg bedragen. De exacte  prijs voor jouw pechverhelpingspakket van Depannage-direct is afhankelijk van de leeftijd van het voertuig: jonger dan 6 jaar, tussen 6 en 10 jaar of ouder dan 10 jaar.

Overzicht van de premies per module, per jaar

Vervangwagen

In dit complete pakket is een vervangwagen inbegrepen. Kies je voor ons pakket Pechverhelping in België en Europa, dan wordt er eveneens een vervangwagen voorzien of word je gerepatrieerd. In beide gevallen hoef jij je geen zorgen te maken: wij regelen, betalen en organiseren het nodige.

Geen onnodige kosten

Onze pechbijstand kan je eenvoudig en snel online afsluiten. Dat betekent dat we geen tussenpersonen nodig hebben en dat jij niet bij een verzekeringsagent hoeft langs te gaan om je pechbijstandsverzekering bij Depannage-direct af te sluiten. Voor ons alweer een manier om onnodige kosten uit te sluiten, voor jou een makkelijke en snelle manier om de praktische kant van je pechbijstand vanuit je luie zetel in orde te brengen.

Overzicht van de premies per module, per jaar

Aantrekkelijke voorwaarden

Wat betekent het België Compleet pakket?

Bekijk hieronder de voordelen

  • 24u/24 Pechhulp
  • Scherpe prijs
  • Inclusief vervangwagen
  • Reparatie ter plekke
  • Geen onnodige kosten

Noodnummer bij pech:+32 2 773 62 61

24u/24 Bereikbaar

Algemene vragen:+32 2 773 62 25

ma.-vr.: 8.30-17:00 uur 

info@depannage-direct.be

Goedkope depannage: het kan!

Onze monteurs en depannagewagens staan niet te wachten tot jij pech krijgt. Ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners stelt ons in staat om de pechverhelpers pas uit te sturen wanneer ze nodig zijn. En niet alleen dat maakt onze diensten goedkoper. Omdat jij je pechbijstand op maat en online bij ons kan afsluiten, is er geen nood aan tussenpersonen. Dat is snel, eenvoudig en goedkoop.

 

Compleet pakket

Nog meer voordelen van onze pechverhelping in België? Als je kiest voor het complete pakket, is er een vervangwagen inbegrepen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je wagen het laat afweten, want wij zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt wordt afgehandeld én dat je weer thuis of op je bestemming raakt.

Onze Depannage-direct verzekering

24/24 Pechhulp Scherpe prijs Keuze vervangwagen
Reparatie ter plekke Geen onnodige kosten
Deel op social media