Depannage-direct België Basis

Verzekerd voor pechhulp in heel België.
Al vanaf € 49,95 per jaar!

Depannage-direct België Basis

Langs de kant van de weg stranden met autopech: dat is nooit aangenaam. Maar de pech wordt al een stuk draaglijker wanneer je weet dat je een beroep kunt doen op een betrouwbare partner in pechverhelping. Een partner die bovendien de meest efficiënte dienstverlening koppelt aan de scherpste prijs. En dat alles op maat van jouw behoeften. Zo hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je wagen het laat afweten, want wij zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Waarom een basis-pechverhelping bij Depannage-direct?

 • Pechbijstand in heel België

 • Vanaf je voordeur tot je bestemming

 • Internationaal netwerk

 • Scherpe prijs

 • Onderweg zonder zorgen

 • 24/24 Bereikbaar

 • Berekening zonder extra kosten

 • Vervangwagen

 • Geen onnodige kosten

 • Aantrekkelijke voorwaarden

Pechbijstand in heel België

Ons netwerk van monteurs en depannagewagens is verspreid over heel het land (tot maximaal 10 kilometer voorbij de grens).

Sta je met autopech langs de kant van de weg in Vlaanderen, Brussel of Wallonië?

Onze pechverhelping is altijd nabij en onze professionals rukken meteen uit om jou zo snel mogelijk te helpen.

Vanaf je voordeur tot je bestemming

Ook als je in je eigen straat al in panne staat met je auto haasten onze monteurs en depannagewagens zich ter plaatse. Want met elk van onze pechverhelpingspakketten – België Basis, België Compleet en België + EU – ben je vanaf je voordeur tot op je bestemming verzekerd van pechbijstand. Ook als je auto ’s ochtends niet start – bijvoorbeeld wegens vorst of een platte batterij – kun je dus met een gerust hart onze diensten contacteren. 

Internationaal netwerk

Depannage-direct kan voor zijn pechbijstandsverlening rekenen op het internationale netwerk van betrouwbare hulpverleners en professionals van Allianz Global Assistance, de wereldwijde marktleider in reisverzekeringen en reisbijstand.

Dat stelt onze operatoren in de alarmcentrale in staat om snel en efficiënt de deskundige hulp in te schakelen die voor jouw specifieke noodsituatie vereist is. Jij moet enkel het centrale telefoonnummer bellen +32 2 773 62 61. Onze hulpverleners doen de rest.

Scherpe prijs

Bij Depannage-direct streven we ernaar om alle onnodige kosten te elimineren. We sturen onze monteurs en depannagewagens pas uit wanneer jij ze nodig hebt, in plaats van ze te laten wachten tot je pech krijgt. Zo houden we onze prijzen erg voordelig en spelen we telkens kort op de bal en betaal jij niet voor overbodige diensten.

Bekijk de premies

Onderweg zonder zorgen

Geen enkele pechsituatie is ons vreemd. Sputtert de motor van je wagen tegen of doet de batterij het niet? Onze monteurs komen het euvel verhelpen. Ben je betrokken bij een ongeval of is je wagen aan vandalisme ten prooi gevallen? Onze diensten schieten jou te hulp vanaf het moment dat jouw wagen geïmmobiliseerd is. Alweer een zorg minder.

24/24 Bereikbaar

Onze diensten zijn 7 dagen op 7, 24 uur of 24 bereikbaar. Sta je met autopech langs de kant van de snelweg in het midden van de nacht? Ook dan kom je bij een van onze operatoren terecht, op het centrale alarmnummer +32 2 773 62 61. Hij of zij staat je te woord en doet meteen het nodige: jouw coördinaten noteren en een monteur en/of een depannagewagen uitsturen. We streven ernaar om jou – voor zover de situatie dat toelaat – binnen het uur opnieuw op weg te helpen.

Berekening zonder extra kosten

De exacte  prijs voor jouw pechverhelpingspakket is afhankelijk van de leeftijd van het voertuig: jonger dan 6 jaar, tussen 6 en 10 jaar of ouder dan 10 jaar. De leeftijd van je voertuig wordt berekend op basis van de datum van de eerste inschrijving. Voor deze berekening rekenen we geen poliskosten, wijzigingskosten of andere kosten aan. Een polis bij Depannage-direct biedt dekking voor één voertuig; dat kan een auto of een motor zijn. Het voertuig moet een Belgisch kenteken hebben en het gewicht van de auto mag niet meer dan 3.500 kg bedragen.

Overzicht van de premies per module, per jaar

Vervangwagen

In het basispakket pechverhelping is geen vervangwagen voorzien. Als je voor ons pakket Depannage-direct België Compleet kiest, is de vervangwagen wél inbegrepen. Kies je voor ons pakket Depannage-direct België en Europa, dan wordt een vervangwagen voorzien of word je gerepatrieerd. In beide gevallen hoef jij je geen zorgen te maken: wij regelen, betalen en organiseren het nodige. 

Geen onnodige kosten


Onze pechbijstand sluit je eenvoudig en snel online af. Dat betekent dat we geen tussenpersonen nodig hebben en dat jij niet bij een verzekeringsagent hoeft langs te gaan om je pechbijstandsverzekering bij Depannage-direct af te sluiten. Voor ons alweer een manier om onnodige kosten uit te sluiten, voor jou een makkelijke en snelle manier om de praktische kant van je pechbijstand vanuit je luie zetel in orde te brengen.

Overzicht van de premies per module, per jaar

Aantrekkelijke voorwaarden

Wat betekent het België Basis pakket?

Bekijk hieronder de voordelen

  • 24/24 Pechhulp
  • Scherpe prijs
  • Keuze vervangwagen
  • Reparatie ter plekke
  • Geen onnodige kosten

Noodnummer bij pech:+32 2 773 62 61

24u/24 Bereikbaar

Algemene vragen:+32 2 773 62 25

ma.-vr.: 8.30-17:00 uur 

info@depannage-direct.be

Pechverhelping in België

Op weg naar het werk tijdens de week of op weg naar huis na een avondje bioscoop in het weekend: autopech komt nooit gelegen. Daarom is het geen overbodige luxe om je aan te sluiten bij een pechverhelpingsdienst. Een dure aangelegenheid, denk je? Laat ons jou van het tegendeel overtuigen.

Depannage-direct stuurt zijn monteurs en depannagewagens pas uit wanneer jij ze nodig hebt, in plaats van ze te laten wachten tot je pech krijgt. Het gevolg? Goedkope depannage die niet inboet aan kwaliteit en efficiëntie. Bij ons kun je je pechbijstand bovendien makkelijk online afsluiten: snel en zonder tussenschakels.

 

België Basis

Kies je voor ons basispakket? Dan heb je recht op pechverhelping in heel België, vanaf je voordeur tot op je bestemming, de klok rond. Kies je voor ons complete pakket, dan is een vervangwagen inbegrepen.

Onze Depannage-direct verzekering

24/24 Pechhulp Scherpe prijs Keuze vervangwagen
Reparatie ter plekke Geen onnodige kosten
Deel op social media